Геосрбија и Национална инфраструктура геопросторних података у условима COVID 19

Поштовани корисници,

У новонасталој ситуацији опште здравствене кризе, обавештамо вас да не постоје сметње за рад наших унутрашњих и кориснички орјентисаних сервиса тако да вас охрабрујемо да приступате подацима и сервисима као и до сада.

Приоритет нам је да обезбедимо рад Дигиталне платформе за НИГП са свим досадашњим функционалностима као и регуларно функционисање осталих сервиса доступних преко портала Геосрбија како за професионалне кориснике тако и за јавни приступ.

Као и до сада, можете нас контактирати електронским путем преко адреса: cugp@rgz.gov.rs за питања око успостављања сарадње и пружање услуга и nsdi@rgz.gov.rs за сва техничка питања у вези функционисања услуга и помоћи око коришћења истих.

Такође, овим путем вас охрабурјемо да нас потражите на Колаборационој платформи која се налази на адреси: https://collab.geosrbija.rs/

Ради се о новој услузи Националне инфраструктуре геопросторних података која има за циљ да унапреди комуникацију и сарадњу између корисника, произвођача и дистрибутера геопрoсторних података. Ово место је намењено за корисничку подршку, пријаву грешака, обуку, информисање, размену идеја и разматрање нових могућности.

Останите код куће, постављајте нам питања и заједно допринесимо смањењу броја оболелих.

Ваш Републички геодетски завод