Српски ћирилица | Srpski latinica | English Extranet

geoSrbija - Dobrodošli!

Digitalna platforma za Nacionalnu infrastrukturu geoprostornih podataka služi da na njoj pronađete podatke, povežete ih i prikažete na način koji odgovara Vašim potrebama.

Упутства

Osnovno o NIGP-u

Nacionalna infrastruktura geoprostornih podataka – NIGP, (eng. National Spatial Data Infrastructure – NSDI), predstavlja integrisani sistem geoprostornih podataka, koji omogućava korisnicima da identifikuju i pristupe prostornim informacijama dobijenim iz različitih izvora, od lokalnog, preko nacionalnog do globalnog nivoa, na sveobuhvatan način.

Novosti

Učešće na GIS Forumu 2018

Na poziv GIS Centra zaposleni u Republičkom geodetskom zavodu, u Centru za upravljanje geoprostornim podacima, učestvovali su dana 15. maja 2018.godine na "GIS Forumu" sa prezentacijom na temu Zakon o nacionalnoj infrastrukturi geoprostornih podataka.

22.05.2018

Predstavnici RGZ-a učesnici Urbane laboratorije

U okviru GIZ/AMBERO projekta srpsko-nemačke saradnje „Unapređenje upravljanja zemljištem na nivou lokalnih samouprava u Srbiji“ organizovana je još jedna Urbana laboratorija, ovog puta na temu eUprave.

17.05.2018

Održana radionica u okviru SPATIAL projekta

Predstavnici Centra za upravljanje geoprostornim podacima učestvovali su na radionici "Obuka za trenere" u okviru projekta SPATIAL u organizaciji makedonske agencije za katastar nepokretnosti (AREC).

27.04.2018

Arhiva novosti

Servisi

Linkovi

 
geoSrbija © 2009–2017