Српски ћирилица | Srpski latinica | English Extranet

geoSrbija - Dobrodošli!

Digitalna platforma za Nacionalnu infrastrukturu geoprostornih podataka služi da na njoj pronađete podatke, povežete ih i prikažete na način koji odgovara Vašim potrebama.

Упутства

Osnovno o NIGP-u

Nacionalna infrastruktura geoprostornih podataka – NIGP, (eng. National Spatial Data Infrastructure – NSDI), predstavlja integrisani sistem geoprostornih podataka, koji omogućava korisnicima da identifikuju i pristupe prostornim informacijama dobijenim iz različitih izvora, od lokalnog, preko nacionalnog do globalnog nivoa, na sveobuhvatan način.

Novosti

Konferencija NIGP-a: "PRONAĐI, POVEŽI, PRIKAŽI – Naše reči za budućnost"

Republički geodetski zavod, organizovao je 04. decembra 2017. u Beogradu u Klubu poslanika Konferenciju NIGP-a: "PRONAĐI, POVEŽI, PRIKAŽI – naše reči za budućnost".

12.12.2017

Nova Digitalna platforma za Nacionalnu infrastrukturu geoprostornih podataka

Na adresi www.geosrbija.rs počela je sa radom test faza nove Digitalne platforme za Nacionalnu infrastrukturu geoprostornih podataka.

04.10.2017

Obuka o Open Foris platformama za praćenje promena na zemljištu na osnovu satelitskih snimaka

Od 3.7. do 7.7.2017. u prostorijama Republičkog geodetskog zavoda održana je obuka o mogućnostima korišćenja Open Foris aplikacija u saradnji sa UN FAO (Organizacija Ujedinjenih nacija za hranu i poljoprivredu).

11.07.2017

Arhiva novosti

Servisi

Linkovi

 
geoSrbija © 2009–2017